2 Replies Latest reply: Dec 6, 2017 7:49 AM by daniel.decarvalho RSS

BlackBerry UEM Web Services not fully working after 12.7.1 upgrade

daniel.decarvalho Newbie

I have some automated tasks scripted which query the BlackBerry UEM Web Services REST APIs, and everything seemed to be working well prior to a 12.7.1 upgrade of UEM.

After the upgrade, I get an error calling the Devices and Users resources:

 

Devices
  • /{tenantGuid}/api/v1/devices
  • GET
Provides device management functions.
Users
  • /{tenantGuid}/api/v1/users
  • /{tenantGuid}/api/v1/users/{userGuid}
  • /{tenantGuid}/api/v1/users/{userGuid}/activationPa...
  • /{tenantGuid}/api/v1/users/{userGuid}/applications
  • /{tenantGuid}/api/v1/users/{userGuid}/groups
  • /{tenantGuid}/api/v1/users/{userGuid}/profiles
  • /{tenantGuid}/api/v1/users/{userGuid}/services
  • /{tenantGuid}/api/v1/users/{userGuid}/userDevices
  • /{tenantGuid}/api/v1/users/{userGuid}/activationPa...
  • /{tenantGuid}/api/v1/users/{userGuid}/userDevices/...
  • /{tenantGuid}/api/v1/users/{userGuid}/profiles/{pr...
  • GET POST
  • DELETE GET PATCH
  • DELETE GET POST PUT
  • GET
  • GET
  • GET POST PUT
  • GET
  • GET
  • DELETE
  • GET
  • DELETE PUT
Provides user management functions.

All other resources work correctly.

The error I get when I query these 2 resources is {"subStatusCode":500,"message":"Internal server error occurred."}

I have tried rebooting the UEM server already with no change in result.

 

Anyone see anything similar in 12.7.1, and/or is there a way to fix this?

 

Thanks!